Mijn favorieten

Huis kopen? Neem één van onze makelaars mee!


Gaat u samen met uw partner bezichtigen of neemt u (ook) een familielid of goede vriend mee? Twee zien immers meer dan één en het is fijn om zo’n belangrijke beslissing niet alleen te nemen. Maar weet u wel waar u op moet letten? Is de vraagprijs niet te hoog? En wat zijn de regels en gebruiken in een onderhandeling eigenlijk?


Wilt u weten wat een deskundige van de woning vindt? Neem dan ook uw eigen makelaar mee!
Direct al bij de bezichtiging zult u zien dat wij op andere dingen letten dan u zelf doet. Wij weten waar de ‘zwakke plekken’ van een woning zitten en wat er plaatselijk speelt; want ook omgevingsfactoren kunnen van groot belang zijn.
Hierdoor kunt u zich rustig concentreren op het feit of de woning u het gewenste woongenot met alle gemakken gaat bieden.


Voordeel, zekerheid en gemak
Uw eigen makelaar levert u natuurlijk financieel voordeel en zekerheid, maar wist u dat wij u ook veel werk uit handen nemen. Dit maakt de aankoop voor u een zorgeloos traject, want terwijl u al helemaal ‘gevallen bent’ voor uw toekomstige woning, zorgen wij ervoor dat u niet te veel betaalt en met beide voeten op de grond blijft staan.
En wanneer ú onbezorgd plannen wilt maken voor de inrichting of verbouwing, zien wij erop toe dat ook de overige condities van de koop correct in de koopakte worden opgenomen. Zo kunt u met een gerust hart tot aankoop overgaan.

Kortom met één van onze makelaars naast uw zijde staat u als koper van een huis een stuk sterker. Vindt u dat een prettig idee en wilt u zeker weten dat u de juiste prijs betaald voor uw nieuwe woning, bel ons dan voor een vrijblijvende afspraak op telefoonnummer 026-388 20 77.