Mijn favorieten

Huis verkopen? Moniek Koenders is hiervoor het aangewezen kantoor

 

Er kunnen veel redenen zijn om een woonhuis of appartement te moeten of willen verkopen.
“Hoe gaan we dat doen?” is dan de vraag.

Uiteraard kunt u “voor weinig” een plekje kopen op Funda, maar dan..............heeft u op de nota van afrekening bij de notaris “onder de streep” wel de juiste besparing?

Het is belangrijk om met uw woning een zo groot mogelijk koperspubliek te bereiken. Dit kan door plaatsing op Funda, wat wij uiteraard verzorgen, maar ook andere acties kunnen worden uitgezet.
Een woning verkopen is nog steeds een proces dat ergens begint en ergens eindigt. Dat proces moet begeleid en bewaakt worden door een professional en deskundige die daar fulltime en met alle mogelijke middelen op ieder moment mee bezig kan zijn en u volledig informeert over het proces. Dat begint bij het samen bepalen van een juiste en strategische vraagprijs en niet eindigt bij de overhandiging van de sleutels aan de koper, maar waar indien nodig ook nazorg belangrijk is. Uiteraard is alles bespreekbaar.

Uw woning vormt waarschijnlijk uw meest kostbare bezit.
Daarom kiest u voor een makelaar die uw vertrouwen meer dan waard is: FA-Makelaardij


Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend verkoop adviesgesprek.
Hierin bespreken wij uw en onze verwachtingen over de verkoop van uw woning en de huidige woningmarkt. We lopen samen met u heel de woning door, om vervolgens de vraagprijs en de verwachte opbrengst te bepalen en we bespreken het gehele verkooptraject met alle risico’s, aansprakelijkheden en mogelijkheden.